Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bifrost-sommerskole.dk/public_html/templates/sommerskole5/functions.php on line 194

 

UNDERVISNING


På Sommerskolen kan du vælge mellem tre forskellige linjer. Du kan uddanne dig til Arrangøork, Facilitatorork eller Designerork. På tværs af linjerne er der forskellige valgfag som du vælger på dagen, og som kan udvide den undervisning du får på din linje i lige den retning du ønsker. Lige meget hvor mange gange du har været, eller ikke har været, på sommerskolen, kan du vælge præcist dén linje der passer dig.

Hvilken undervisning du skal have på Sommerskolen afhænger af, om du er ny eller har været med før. Grundlæggende kan undervisningen deles op i tre typer: Linjefag, Valgfag, Spil & Oplæg. 

 

Du kan uddanne dig som: 

Arrangørork

Denne linje henvender sig til dig, der er nysgerrig på at blive rollespilsarrangør. Både til dig som er helt ny til at arrangere rollespil, og dig som trænger til at få støvet dine arrangøregenskaber lidt af. Hvis du aldrig har været på Orkerne Kommer Sommerskolen før, er det her du starter, men tidligere deltagere kan også tage linjen igen. Arrangør-linjen indeholder undervisning i kernebegreber for dansk LARP, så sådan noget som Magisk Cirkel, hvad er et budget, arrangør/frivilligpleje, Setting og Kultur, og workshops. 

 

Facilitatorork

Denne linje henvender sig til dig, der gerne vil blive endnu bedre resourceperson i det store rollespilsmiljø. På facilitatorlinjen er formålet at give dig konkrete redskaber til at blive en stærk deltager, holdleder og spiller til store som små scenarier. Du bliver klædt på til at kunne facilitere spil og at etablere grupper i alle mulige afskygninger. Linjen består primært af øvelser og workshops som giver dig fif og mod til at tage dine venner med til det store sommerscenarie, eller at turde indtage pladsen som GM for enden af bordet. 

Et par eks. kunne være “Bliv en god holdleder“, “Lær at tale foran et publikum", “Sådan bliver du en dygtig spilfordeler”, “At skabe gode scener sammen” el. “Om at spille offer / skurk”.

 

Designerork

Denne linje henvender sig til dig, der allerede har en idé, stor som lille. Den er til dig der har brug for sparring på et konkret projekt, gode skriveøvelser, hjælp til at dræbe dine darlings og at få stillet skarpt på din rekrutteringsstrategi eller økonomi. Linjen har fokus på innovation af allerede etablerede ideer, sparring og fællesskab, at komme i gang med at skrive eller at færdiggøre det sidste hen imod afvikling. Vi anbefaler at du har været på sommerskolen før, når du vælger denne linje. Eller du er en erfaren arrangør som mangler et struktureret rum til at få ført dit projekt fra idé til handling. 

Når du tilmelder dig på designerlinjen, skal du også udfylde projektbeskrivelsen, så vi har et overblik over hvem du arbejder med, og hvilke projekter der er med på årets sommerskole.

Link til tilmeldingsskema findes fra d. 08.04.24 på forsiden af hjemmesiden her.  

 

Sommerskolen er et work in progress 

Vi har alle intentioner om, løbende at lægge information op her på hjemmesiden - dette kunne eks. være fag og fagbeskrivelser, når disse er færdigbagte og fastlagte.