Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bifrost-sommerskole.dk/public_html/templates/sommerskole5/functions.php on line 194

 

HVEM LAVER SOMMERSKOLEN

 

Sommerskolen slog dørene op første gang på Østerskov Efterskole i 2016 som en del af projektet Orkerne Kommer! Siden har Sommerskolen også foregået på Epos Efterskole, og i 2020 overtog Landsforeningen Bifrost driften af Sommerskolen. I 2023 flyttede vi for første gang til Herning og ind på Hammerum Efterskole. Det er også her vi skal være i 2024. 

 

Forstandere 2024

Kathrine Abel
Sebastian Nemeth 

Mail: sommerskole@landsforeningenbifrost.dk

 

Praktiske koordinatorer

Ann Christensen
Malene Kolle
René Bokær 

 

Ansvarsorker 

Hvert år ansøger en masse dygtige og engagerede mennesker om at være med til, at afvikle Sommerskolen. 

Gruppen af ansvarsorker kan deles ind i tre og er de Praktisk Orker, Køkkenorkerne og Underviserorkerne. Alle tre grupper er esentielle for Sommerskolen og hver og én giver en kæmpe gave til det frivillige miljø. 

Hvis du gerne vil være ansvarsork, så kig på fanen "Bliv ansvarsork". 

Hvis du gerne vil følge med i hvem der skal være med til at afvikle for dig i år, anbefaler vi dig at følge Facebookbegivenheden for året hvor der løbende slås op om Sommerskolen, samt Bifrost på Facebook . 

 

Orkerne Kommer

’Orkerne Kommer!’ var et samarbejde mellem den københavnske forening Rollespilsfabrikken, Landsforeningen Bifrost og Nordea-fonden. Projektets formål var at uddanne 250 ungeledere gennem arrangørkurser og sommerskoler, samt at give tusindvis af unge mulighed for at prøve rollespil. På længere sigt er målet, at ungelederne skal varetage organiseringen og gennemførelsen af lokale rollespil. I løbet af projektet afholdt projektgruppen og deltagerne store og små rollespil over hele landet. Det foregik i samarbejde med andre foreninger, ungdomsskoler, klubber og institutioner. Her ni år senere lever projektet videre i bedste velgående, nu 100% drevet af Bifrost. 

 

Bifrost

Landsforeningen Bifrost er landsforeningen for kreativ udvikling af børn og unge, som har lokalforeninger over hele landet for foreninger, som benytter Bifrost metode til at udvikle børn og unge til hele, kreative og sociale individer. Bifrosts værdier vokser frem af interaktive udtryksformer, der udvider horisonter og skaber forståelse og fællesskab på tværs af kulturelle skel. Vores lokalforeninger beskæftiger sig med alt fra bordrollespil til militærsimulation, fra cosplay til liverollespil.

Se mere på Bifrost hjemmeside her: https://landsforeningenbifrost.dk/